Rășină Aqua-Ivory 1 kg, Phrozen
search
  • Rășină Aqua-Ivory 1 kg, Phrozen

Rășină Aqua-Ivory 1 kg, Phrozen

Brand: Phrozen

1.079, 68 MDL
Include TVA

Noua rășină Aqua 4K de la Phrozen este proiectată pentru a prezenta modele 3D la rezoluție înaltă și funcționează cel mai bine cu imprimanta 3D Sonic Mini 4K / Sonic Mighty 4K. 

Cantitate

Rășinile Phrozen Aqua sunt dezvoltate pentru imprimarea cu viteză, producând modele 3D de înaltă precizie și durabile, care nu se sparg ușor.

Noua rășină Aqua 4K de la Phrozen este proiectată pentru a prezenta modele 3D la rezoluție înaltă și funcționează cel mai bine cu imprimanta 3D Sonic Mini 4K / Sonic Mighty 4K. Formula este creată pentru a permite fiecărui designer să imprime replica exactă a design-urilor lor, cu beneficiile suplimentare de lipsă de contracție și miros scăzut.

Specificaţii:

  • Densitate: 1,1 g/cm3
  • Vâscozitate: 221 cps
  • Rezistența la tracțiune (la rupere): 1,9 Mpa
  • Alungire: 6 %
  • Rezistența la impact I-ZOD: 6,42 KJ/m2
  • Duritatea suprafeței, Shore D: 75 Shore D

Precauții:

Folosiți și păstrați rășinile la temperatura camerei, în condiții întunecate și ventilate. Scuturaţi bine înainte de folosire. După imprimare, vă rugăm să păstrați rășinile uzate într-o sticlă închisă și opacă. Evitați amestecarea rășinii uzate cu rășini noi. Păstrați rășina departe de copii și departe de expunerea directă la lumina soarelui. Purtați mănuși și măști atunci când utilizați rășini. Spălați cu multă apă dacă aveți contact direct cu pielea sau contactul cu ochii cu rășini. NU aruncați rășina. Vă rugăm să întăriţi și să-l tratați ca un gunoi de plastic general. După ce ați primit rășinile dvs. Phrozen, vă recomandăm insistent să o finalizați cât mai curând posibil, deoarece rășinile nedeschise au o perioadă de valabilitate de doar un an.

FMTST4KKIVM
1 Obiect

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.